luni, 4 noiembrie 2013

Viitorul are AUTOR colectiv


Oamenii din toate categoriile sociale reflectează și privesc dincolo de spuma valurilor. Această condiție sine qua non, reflectarea asupra propriei vieți, pare a fi înțeleasă de un număr din ce în ce mai mare de persoane. Nici o categorie socială nu poate scăpa, cum nu se poate scăpa de poluare, corupție sau masacrele africane. Cunoștințele colective și individuale se deschid sensului profund al responsabilității.”  MICHAEL ODOUL


În toamna asta, Autor, târgul de bijuterie contemporană, sărbătorește a 10-a ediție. Odată cu vârsta, devenim mai responsabili, mai implicați în construirea unui viitor comun. Pe durata evenimentelor recente din România, echipa Autor s-a alăturat celor câteva mii de oameni în stradă, și, cu pancarte și plămâni puternici, am făcut cunoscut mesajul nostru: Viitorul are Autor colectiv.


Majoritatea lecțiilor de viață primite au iz de succes personal – glorifică răzbirea în viață de unul singur și alte clișee ale societății individualiste. Totuși, din stradă se vede bine că situația stă altfel și că, de fapt, unde-s doi puterea crește, miza și succesele sunt mai mari, petrecerile sunt mai fun iar metroul, mai prietenos. Toate aceste mesaje se văd din marile bulevarde, unde oamenii se adună zilnic în încercarea de a crea o societate mai corectă, mai stabilă și mai responsabilă.


Acum isi doresc să transmita mesajul lor mai departe. De aceea, odată cu sărbătorirea celei de-a zecea ediții Autor, au creat, pentru cei care le susțin demersul,  peste o sută de tricouri cu sloganul „Viitorul are Autor colectiv”.


Inspirate de acțiunile recente, ele reprezintă efortul platformei Autor de a direcționa evenimentele culturale spre o zonă mai puțin sumbră, unde caracterul colectiv este apreciat și valorificat, departe de mecanismelele societății individualiste. Mesajul lor este unul de conștientizare și de asumare a unui viitor comun. Fiecare act pe care îl săvârșim contribuie la construirea acestui viitor; de aceea, când acționăm, trebuie să o facem conștient. Tricourile încurajează astfel un gest de reconectare cu persoana de lângă – prin gând, intenție și faptă.


Uniți creăm un viitor mai bun!



Lana – designer vestimentar



Maria Dermengiu



Mirela Bucoviceanu



Maria Popistasu



Julien Britnic – copywriter si remixer cultural



Diana Blînda – antreprenor @ Hansen



Cristian Movilă – fotograf



Bogdan Dumitrache – actor, fondator E-talent



Ada Teslaru



Ada Solomon – producator


Autor 10 / 16-17 noiembrie / Sala Dalles, Bucuresti
www.dautor.ro
news@dautor.ro
https://www.facebook.com/AUTOR.jewelry



Viitorul are AUTOR colectiv

Niciun comentariu: