luni, 9 februarie 2015

CID Grup "limited edition / romanian design" - Second Edition


CID Grup – Colaborare & Inovație în Design – își continuă demersul de provocare, promovare și susținere a designerilor români, prin organizarea celei de-a doua ediții a expoziției „limited edition / romanian design”. Expoziția „limited edition / romanian design” din acest an are ca temă culoarea anului 2015 – PANTONE® Marsala 18-1438. Asemănătoare vinului al cărui nume îl poartă, Marsala, are toate calitățile necesare pentru a se integra perfect în toate aspectele de zi cu zi. „ Marsala ne îmbogățește mintea, trupul și sufletul oferind încredere și stabilitate. Acest ton puternic de culoare, elegant și universal se poate aplica cu ușurință în modă, make-up, design industrial, mobilier ori design de interior”. – extras din comunicatul de presă PANTONE®


Aplicația este deschisă tuturor designerilor români ce doresc să se alăture inițiativei CID Grup. Cerințe: trimiteți o imagine de produs personalizat în culoarea anului 2015 + portofoliu online / link către site personal = Aplicație. Pentru a intra în expoziție, obiectul propus va trebui să poată fi realizat până la data de 23.03.2015. Sunt acceptate înscrieri în categoriile: ceramică, obiect, mobilier, bijuterie și textil.


Criteriile de selecție ale obiectelor sunt:


● Inovație ● Diferențiere ● Colaborare


Membrii grupului vor juriza proiectele, prin raportarea la aceste criterii. Selecția lucrării designerului în expoziția de grup „limited edition / romanian design” va reprezenta și o invitație deschisă la adresa acestuia de a adera la grupul nostru.


Termen limită: 28.02.2015, ora 24:00


Adresă aplicație: contact (at) cid-grup.org


Lucrările selectate vor fi anunțate și postate pe pagina de facebook CID Grup, alături de o scurtă descriere a designerului.


Proiect realizat cu susținerea:


PANTONE®


Grup Transilvae – Partener Autorizat PANTONE®


CID Grup – Colaborare & Inovație în Design


www.cid-grup.org


www.facebook.com/cidgrup



CID Grup "limited edition / romanian design" - Second Edition

Niciun comentariu: