luni, 24 iunie 2013

Autor @ Feeric Fashion Days


După o primă expoziție de bijuterie la sediul Comitetului Economic și Social European de la Bruxelles, realizată la invitația Institului Cultural Român, Platforma Autor continuă seria de evenimente dedicate bijuteriei contemporane din această vară cu o expoziție în cadrul festivalul Feeric Fashion Days.


 Cea de-a șasea ediție a festivalului internațional de moda Feeric Fashion Days va avea loc la Sibiu între 25 și 30 iunie.


Expoziția de bijuterie contemporană are loc în spațiul galeriei de artă UAP, din Piața Mare, situată în centrul istoric al orașului Sibiu.


 Feeric continuă demersul de promovare a designerilor și a colecțiilor create de ei, prin contextualizarea lor în cele mai inedite locații din Sibiu și împrejurimile sale.


 Ca un pas firesc în parcursul festivalului, care crește de la o ediția la alta, Feeric și-a dorit prezența bijuteriei contemporane și a adresat o invitație de participare platformei Autor.



Foto © Sebastian Marcovici


Autor este inițiatorul unui concept nemaiîntâlnit în România: un eveniment inovativ care tinde constant spre promovarea talentelor contemporane din zona bijuteriei de autor prin crearea unui mediu adecvat și menținând un proces de selecție solicitant care permite designerilor cunoscuti, dar și celor emergenti să fie promovați.


 AUTOR – târgul de bijuterie contemporană este primul eveniment de acest fel din România și se desfăsoară de două ori pe an. Cea de a zecea ediție va fi o ediție aniversară și este programată sa aibă loc în luna noiembrie a acestui an.


 Informații suplimentare:



 Expozitia de bijuterie poate fi vizitată la Galeria de Arta U.A.P


Piata Mare nr. 12, Sibiu (Centru)


Program:


L – V: 10:00 – 18:00


Sambata: 10:00 – 14:00


 Mai multe detalii pe :


www.dautor.ro & www.feeric.ro


 Persoana de contact: Dan Pierșinaru, hello@dautor.ro, 031 425 21 64



Autor @ Feeric Fashion Days

Niciun comentariu: